Gratis 1e consult

Bij de eerste kennismaking, het gratis consult, wordt er natuurlijk allereerst gevraagd naar jouw wensen. Vervolgens wordt er door onze experts gekeken wat de mogelijkheden zijn. Bij elk persoonlijk advies worden de kleur, vorm en stand van uw tanden bekeken, maar ook naar uw lippen, huid en gezicht en natuurlijk vooral uw lach. Als duidelijk is welke behandeling voor jou het meest geschikt is en je het meest interesseert kan de volgende stap plaatsvinden.

Eerlijk advies en nooit financiële verrassingen achteraf

Hoewel jij uiteraard zelf beslist met welke behandeling je wilt beginnen geven we je vooraf en vooral een eerlijk advies. Dat kan dus ook betekenen dat we je een advies geven die afwijkt van jouw wensen. Wij streven ernaar om iedereen tevreden te maken en daar hoort ons inziens ook een reëel en oprecht advies bij.

Vooraf prijsopgave zonder verplichting

Je krijgt van ons ook voordat je een behandeling start een uitgebreide prijsopgave met daarin alle NZA codes. Zo kun je zelf eenvoudig thuis nakijken welke delen van de behandeling door je verzekeraar worden vergoed. Hierdoor weet je nog voor je 1e behandeling wat het totaal gaat kosten en kom je nooit voor verrassingen achteraf te staan. Een prettige gedachte.

Maak direct een afspraak

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, wat de kosten zijn en hoe wij jou een prachtig gebit en glimlach kunnen bezorgen? Maak dan vandaag nog een afspraak in onze praktijk in Den Haag of Amstelveen.

24/7 bereikbaar voor een afspraak

Online

Boek online je afspraak. Bepaal zelf je datum en tijd

Boek online

Bellen

Bel onze praktijk en we maken samen een afspraak

Bel voor afspraak

Formulier

Stuur het online formulier in en we nemen contact op

Formulier insturen
Mede mogelijk gemaakt door: - - - -