Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website t.w. Lisette Rademakers
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content van deze site is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij behouden ons het recht voor om de content op deze site te wijzigen. Mochten er desondanks onjuistheden in de content voorkomen of mocht de content niet meer actueel zijn, dan aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan

De eigenaar besteed aandacht dat in alle publicaties de auteursrechten van gebruikte content wordt gewaarborgd en dat zelfgemaakte content wordt gebruikt of dat gebruikgemaakt wordt van content zonder licentie.

Indien beschermde content op de site wordt gebruikt of door derden vermeld worden, zijn zij zonder uitzondering onderhevig aan de eigendomsrechten van de respectievelijk geregistreerde eigenaar.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

De eigenaar aanvaard geen enkele aansprakelijkheid indien er sprake mocht zijn van fouten of vertraging in het vertrekken van informatie. De eigenaar garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Het auteursrecht voor de content blijft alleen bij de eigenaar. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan de eigenaar te worden verzocht. Het verveelvoudigen en het gebruikmaken van deze content in andere elektronische- of gedrukte publicaties is niet toegestaan, zonder de uitdrukkelijk geschreven toestemming van de eigenaar.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen via ons e-mail adres praktijklisetterademakers@gmail.com of telefonisch tijdens openingstijden op 070 – 3105040

Wij behouden ons alle rechten voor

Lisette Rademakers – Parkweg 27 – 2585 JH Den Haag – KVK 62083465

Mede mogelijk gemaakt door: - - - -