Onzichtbare beugel

Mooie rechte tanden, snel resultaat
Kom langs bij Lisette Rademakers

Onzichtbare beugel

Mooie rechte tanden, snel resultaat
Kom langs bij Lisette Rademakers

Orthodontie

Mooie rechten tanden met een onzichtbare beugel

Heb jij mooie tanden maar staan ze niet zo recht zoals jij dat zou willen? Dan is een beugel de oplossing en de onzichtbare beugel een uitkomst.
Geen opzichtige slotjes of ijzerdraden maar nagenoeg onzichtbare bitjes die je over je tanden plaatst en ongemerkt hun werk doen. Binnen enkele maanden tot ongeveer 1,5 jaar heb jij het gewenste resultaat en staan je tanden mooi recht.

Gemak, comfort en resultaat

De onzichtbare beugel corrigeert je gebit met behulp van een aantal haast onzichtbare, uitneembare bitjes (aligners) die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Doordat de aligners elke twee weken worden vervangen, verschuiven je tanden – beetje bij beetje, geleidelijk naar de gewenste eindstand.

Omdat je de beugels zelf wisselt, kom je voor een normale behandeling in totaal maar 3 tot 4 keer langs. De beugels krijg je mee naar huis en wissel je zelf om de twee weken. De onzichtbare beugel is daardoor ook nog eens een stuk sneller dan de ouderwetse beugel en weet je van te voren precies waar je aan gaat beginnen. Een gemiddelde behandeling duurt slechts 6 tot 12 maanden.

Van te voren krijg je uiteraard van ons team uitgebreid uitleg hierover. Zelf hebben we ook de beugel gedragen, dus we kunnen je er alles over vertellen.
Comfortabel, transparant en uitneembaar – De onzichtbare beugel verandert je lach zonder je leven op zijn kop te zetten. Iets dat meer dan 3 miljoen mensen over de hele wereld al hebben ontdekt. Lisette Rademakers is inmiddels al meer dan 1000 behandelingen en zeer veel tevreden patienten verder.

Een behandelplan speciaal voor jou

Voordat er een behandelplan kan worden gemaakt, wordt er een afdruk van je gebit gemaakt om te zien hoe je tanden met behulp van het de onzichtbare beugel recht kan worden gezet. Er wordt dan, een filmpje of set op van je gebit gemaakt. Dit filmpje of set up brengt de serie verplaatsingen van je tanden in de loop van de behandeling in beeld zodat je precies kunt zien hoe je tanden er na afloop uit gaan zien.

Als je de behandeling begint, draag je elke set op maat gemaakte aligners gedurende een periode van twee weken. En omdat de aligners elke twee weken worden vervangen, worden je tanden geleidelijk in de gewenste stand gezet.

Tijdens deze periode heb je af en toe een controle afspraak met Lisette om te kijken of alles volgens plan verloopt en of je je prettig voelt met de behandeling. Hoe lang de behandeling duurt, verschilt per persoon en hangt af van de situatie hoe complex de correctie is.

Het is belangrijk om met Lisette te overleggen hoe de beugel het beste voor jouw doelstellingen en situatie kan worden ingezet. Om vervolgens samen te bepalen wat voor jou de beste vervolgstappen zijn en hoe de behandeling eruit zal zien, nog voordat deze is begonnen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tijdens het 1e gratis consult bespreek je samen met Lisette Rademakers de mogelijkheden. Lisette Rademakers is als esthetisch tandarts één van de eerste en weinige tandartsen in Nederland die gespecialiseerd is in deze beugels.

Na dit gesprek ontvang je een behandelplan en een prijsopgave zodat je achteraf nooit voor financiële verassingen komt te staan. Het 1e consult is gratis en geheel vrijblijvend.

Wil je weten of deze revolutionaire beugel ook voor jou geschikt is? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.

boek nú 1e gratis consult

Mede mogelijk gemaakt door: - - - -