Kronen en Implantaten

Is jouw gebit zodanig beschadigd dat facings geen uitkomst bieden dan zijn kronen en implantaten een oplossing.

Met ons team van specialisten kunnen wij jou altijd helpen, hoe erg je gebit ook beschadigd is. Als ethetische tandarts is dit mijn vakgebied en ben je in goede handen.

Wat je probleem ook is, indien jij weer een mooi gebit wenst hebben we alle expertise in huis.

Kronen

Een kroon is een speciale ‘overkapping’ die geplaatst wordt over een beschadigde of sterk gevulde tand of kies. Dit kan een reconstructief doel hebben of ter verfraaiing dienen. De kroon kan bestaan uit zuiver porselein of uit een combinatie van metaal en porselein. Het maken van een perfecte kroon is meer dan een vak; het is een kunst. Een tandrestauratie waarbij alle anatomische kenmerken gerespecteerd worden.

Implantaten

Een tandimplantaat vervangt slechte maar ook één of meerdere verloren of tanden. Implantaten voelen aan als ware het jouw echte tanden.
Een implantaat is een (meestal titanium) kunstwortel, die direct in je kaakbeen wordt ingeplant. Daar kan vervolgens een kroon, brug (bij meerdere tanden) of een uitneembare prothese ingeschroefd worden.

Wilt u de perfecte kroon of implantaat?

Denk jij een kroon of implantaat nodig te hebben maak dan een afspraak met Lisette Rademakers. Als esthetisch tandarts zorgt zij voor de perfecte oplossing. Niemand zal zien dat jij een kroon of implantaat draagt, Lisette zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling.

De mogelijkheden en kosten van kronen en implantaten variëren enorm. Maak daarom gerust een vrijblijvende afspraak voor een gratis 1e consult. Tijdens dit consult bespreekt Lisette de mogelijkheden en ontvang je een gespecificeerde prijsopgave en behandelplan. Deze kun je thuis op je gemak bekijken en met jouw verzekeraar overleggen wat wel en wat niet wordt vergoed. Zo weet je van te voren altijd wat jouw bijdragen zullen zijn en kom je nooit voor verassingen achteraf te staan.

boek nú 1e gratis consult

Mede mogelijk gemaakt door: - - - -